Treeswijkhoeve

Welkom bij De Treeswijkhoeve!

Wij stellen graag onze rechterhand van chef-kok Dick Middelweerd aan jullie voor: Franke Osinga.

Welkom bij De Treeswijkhoeve!
Wij stellen graag onze rechterhand van chef-kok Dick Middelweerd aan jullie voor: Franke Osinga.

Bij De Treeswijkhoeve geloven we dat dineren meer is dan alleen maar eten. Het is een culinaire reis en beleving waarbij onze gasten worden meegenomen op een reis door de smaken, geuren en texturen van de seizoensgebonden ingrediënten die we gebruiken in onze gerechten. 
Franke is van jongs af aan al geïntrigeerd door de wereld van eten en drinken. Hij wist al snel dat hij een chef van allure wilde worden en was vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken. De uitdagingen in de keuken zijn enorm en Franke houdt ervan om constant te innoveren en te verbeteren. Hij weet als geen ander dat zijn gasten altijd op zoek zijn naar iets nieuws en verrassends. Daarom stelt hij zichzelf en zijn team elke dag weer nieuwe doelen en uitdagingen.

Maar het succes van Franke en zijn team is niet alleen te danken aan hun creativiteit en innovatievermogen. Het is vooral hun discipline en toewijding die ervoor zorgen dat ze elke dag weer op topniveau kunnen presteren. Franke weet dat hij alleen het beste uit zichzelf en zijn team kan halen als hij dagelijks hard werkt en volledig toegewijd is aan zijn vak.

Franke heeft een belangrijke boodschap voor de nieuwe generatie die droomt van een carrière als chef-kok. "Altijd open staan voor nieuwe leermomenten en nieuwe ontwikkelingen. Je raakt namelijk nooit uitgeleerd," zegt Franke. "En als je een tegenslag tegenkomt, geef dan niet op. Probeer hier altijd je les uit te leren. Maar het allerbelangrijkste is om plezier te hebben in je werk. Geniet van de prachtige producten waar je mee mag werken en geniet van de gedreven mensen om je heen."

 

Als we Franke vragen welk gerecht hij de afgelopen jaren het meest trots heeft gemaakt, noemt hij het nieuwe voorgerecht: Kreeft zacht gegaard in escabeche, met magiplant en gnocchi. "Dit gerecht is gemaakt met pure ingrediënten waarvan de natuurlijke smaak de hoofdrol speelt," zegt Franke. "Het gerecht is in twee delen gesplitst: naast het bord wordt er ook nog een vers bereid melkbrood met daarin botermalse kreeft geserveerd. Vaak zijn het de nieuwe creaties waar ik trots op ben. Het geeft veel energie om iets mee te geven wat net nieuw ontwikkeld is. We worden als team steeds beter en dit zie je ook terug in de nieuwe gerechten. Ook ik ben als chef nog constant aan het leren en mezelf aan het aanpassen. Ik ben altijd op zoek naar perfectie."

Voor Franke is er niets mooiers dan zijn gasten te zien genieten van de gerechten die hij en zijn team met zoveel zorg en toewijding hebben bereid. Het is de ultieme beloning voor al het harde werk en de lange uren die ze hebben gemaakt. Maar Franke weet ook dat er altijd ruimte is voor verbetering en dat hij en zijn team nooit tevreden mogen zijn met wat ze hebben bereikt. Er is altijd meer te leren, meer te ontdekken en meer te innoveren. En dat is precies waarom Franke doet wat hij doet.
Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke culinaire ervaring, dan is De Treeswijkhoeve de plek waar je moet zijn! Onze gepassioneerde en getalenteerde chefs staan klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis van smaken en sensaties.