Treeswijkhoeve

Vernieuwde zwarte brigade De Treeswijkhoeve

Bedieningsteam van
De Treeswijkhoeve aangevuld met nieuw talent..........

Vernieuwde zwarte brigade De Treeswijkhoeve
Na het vertrek van Remon van de Kerkhof naar Australië is het bedieningsteam van De Treeswijkhoeve aangevuld met nieuw talent en hebben er diverse wijzigingen plaatsgevonden binnen het vertrouwde team.
Jasper de Jong, 3 jaar lang de assistent van Remon, zal de taken overnemen van de sommelier. Dit gaat hij samen doen met Nils Snitselaar.
Nils werkte eerder bij Parc Broekhuizen, waar hij de functie van assistent-sommelier vervulde. Nils heeft in het verleden al eerder bij De Treeswijkhoeve gewerkt en we zijn heel blij dat hij weer terug is op het voor hem zo vertrouwde nest.
Als maître mogen wij Iete Braeken verwelkomen. Iete is in Vlaanderen geboren, heeft haar opleiding genoten op de hotelschool in Koksijde en is daarna al snel in Nederland gaan werken. Zo werkte zij eerder bij Toine Hermsen als sommelier en langere tijd als maître bij De Lindehof in Nuenen. Daisy Krop gaat de nieuwe maître assisteren. Zij werkte voorheen bij de Bokkedoorns in Overveen en sinds 3 jaar bij De Treeswijkhoeve.
Ook terug van weggeweest is Naomi van Vroenhoven. Naomi werkte eerder als leerling in De Treeswijkhoeve en ondertussen heeft zij ervaring opgedaan bij restaurant Somm in Uden en Nastrium in Helmond. Naomi heeft zeer veel interesse in o.a. kaas en gaat deze verantwoording met veel liefde op zich nemen.
Ook nieuw aan boord is Lucas Werner. Hij werkte voorheen bij Noble Kitchen in Cromvoirt. Lucas heeft een passie voor het maken van cocktails en verdiept zich graag in de wereld van koffie en thee.
Wij zijn ervan overtuigd dat we met dit geweldig team helemaal klaar zijn om onze gasten straks weer te mogen ontvangen. We kijken er enorm naar uit!