Treeswijkhoeve

Tweede meesterstitel voor onze Remon!

Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer.

Op woensdag 17 juli is onze maitre Remon van de Kerkhof geïnaugureerd als 45ste SVH Meestergastheer.
In het bijzijn van familie, vrienden en vele SVH Meesters werd Remon door SVH Meesterkok Cees Helder geïnaugureerd. De titel SVH Meestergastheer is voor een maître de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca.
 
Remon is de 8e SVH Meester die zowel de titel SVH Wijnmeester als de titel SVH Meestergastheer heeft behaald. De Treeswijkhoeve, is 1 van de 11 restaurants van Nederland waar twee SVH Meesters werkzaam zijn.
SVH Meesterkok Dick Middelweerd behaalde in 1990 zijn SVH Meestertitel.  
 
Op donderdag 16 mei jl. heeft Remon zijn Meesterproef SVH Meestergastheer met succes afgelegd in De Treeswijkhoeve. De Meesterproef van Remon van de Kerkhof werd afgenomen door SVH Meestergastheren Leon IJpelaar (Sense*, Den Bosch) en Pasquinel Kolk (Ciel Bleu Restaurant**, Amsterdam)
en Secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland. Deze commissie liep een hele dag met Remon mee
in De Treeswijkhoeve en beoordeelde Remon op meer dan 100 punten. Het resultaat was: Meesterlijk.  

"Remon is een gedreven en zeer bekwame gastheer die aan tafel perfectie met humor afwisselt. Op de achtergrond stuurt hij zijn jonge, enthousiaste bedieningsteam aan en geeft hij hen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. De keuken en de bediening werken nauw samen en versterken elkaar, wat resulteert in de prachtige gerechten en wijn-spijscombinaties op uitzonderlijk hoog niveau", aldus de commissie.