Treeswijkhoeve

Patrick van Hogeloon:

Het verhaal van Patrick van Hogeloon en de Treeswijkhoeve.......

"Op weg naar perfectie: het verhaal van Patrick van Hogeloon en de Treeswijkhoeve"

Als je De Treeswijkhoeve binnenstapt, voel je meteen dat je in een andere wereld terecht bent gekomen. De wereld van verfijning, elegantie en passie. Een wereld waarin de gerechten niet alleen smaakvol zijn, maar ook een feest voor het oog zijn. Dit is mede te danken aan Patrick van Hogeloon, de rechterhand van sterrenchef Dick Middelweerd.

Patrick is een gepassioneerde chef die zijn passie voor koken tot in de kleinste details uitdraagt. Hij is een ware meester in het creΓ«ren van culinaire hoogstandjes. Voor hem is koken niet alleen een manier om een gerecht te bereiden, maar een pure topsport. Het zorgen voor een algehele beleving voor de gasten is zijn hoogste doel.

Met zijn ervaring als leerling-kok bij restaurant Oud-sluis en zijn rol als chef de partie bij restaurant De Librije, kwam Patrick als jonge chef binnen bij De Treeswijkhoeve. Dankzij zijn talent, hard werk en discipline heeft hij zichzelf weten te bewijzen en is hij inmiddels een onmisbaar onderdeel van het team geworden. Samen met Franke en Dick heeft hij het restaurant naar nieuwe hoogtes weten te tillen door middel van hun frisse ideeΓ«n, nieuwe technieken en kennis van de nieuwste culinaire trends. Dit heeft een belangrijke stempel gedrukt op het menu en de sfeer van het restaurant. Tot op de dag van vandaag is De Treeswijkhoeve een bourgondisch restaurant dat veel lof en erkenning krijgt in de culinaire wereld.

𝑫𝒆 π’–π’π’Šπ’†π’Œπ’† π’…π’šπ’π’‚π’Žπ’Šπ’†π’Œ 𝒗𝒂𝒏 π’ˆπ’†π’π’†π’“π’‚π’•π’Šπ’†π’” π’Šπ’ π’”π’‚π’Žπ’†π’π’˜π’†π’“π’Œπ’Šπ’π’ˆ

De samenwerking tussen de verschillende generaties zorgt voor een unieke dynamiek in de keuken. Het zorgt ervoor dat de nieuwe generaties de kans krijgen om zich te ontwikkelen en hun eigen stijl en visie op het culinaire vak te ontwikkelen, terwijl zij kunnen leren van de ervaring en kennis van de oudere generaties. Het resultaat is een continuΓΌm van culinaire ontwikkeling en innovatie.

Samen met zijn team streeft hij er dagelijks naar om te verbeteren en te streven naar het beste. Dit is ook terug te zien in zijn gerechten, zoals de Wellington van aardpeer. Dit vegetarische gerecht bevat een schuim van hazelnoten, bouillon van het sap van de aardperen en foelie, olie van dragon en een crunch van de schil van de aardpeer. Bijna het hele gerecht bestaat uit aardperen, die afkomstig zijn van de eigen tuin in Valkenswaard.

π‘΄π’π’•π’Šπ’—π’‚π’•π’Šπ’†, π’…π’π’π’“π’›π’†π’•π’•π’Šπ’π’ˆπ’”π’—π’†π’“π’Žπ’π’ˆπ’†π’ 𝒆𝒏 π’…π’Šπ’”π’„π’Šπ’‘π’π’Šπ’π’†

Patrick heeft een belangrijke boodschap voor de jonge generatie: doorzettingsvermogen en discipline zijn het allerbelangrijkste in dit vak. Door jezelf continu te motiveren om meer en iets mooiers te maken, kun je steeds hoger reiken en jezelf blijven verbeteren. Patrick heeft deze boodschap ter harte genomen nadat hij in het verleden werd aangeraden om voor een ander beroep te kiezen. Hij wil laten zien dat door hard te werken en vastberaden te zijn, je je dromen kunt waarmaken, ongeacht wat anderen zeggen.

De Treeswijkhoeve is trots op Patrick en de bijdrage die hij levert aan het succes van het restaurant. Zijn culinaire creaties en passie voor het vak dragen bij aan de bijzondere sfeerbeleving van het restaurant. Dankzij lokale leveranciers en het gebruik van vergeten groenten als topinamboer, biedt De Treeswijkhoeve niet alleen culinaire hoogstandjes, maar draagt het restaurant ook bij aan duurzaamheid en lokale initiatieven. Een restaurant waar passie, discipline en de beste ingrediΓ«nten samenkomen om culinaire meesterwerken te creΓ«ren die de gasten blijven verbazen.