Treeswijkhoeve

Kookboek-arrangement  wegens succes verlengd!

Om te vieren dat het boek is gelanceerd, serveren Dick en zijn team.......

KOOKBOEK GUUS EN DICK GELANCEERD: ARRANGEMENT IN DE TREESWIJKHOEVE.*
 
Het is u vast niet ontgaan: Het Jaar van Guus & Dick, het nieuwe kookboek van Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd ligt in de winkels!

Om dit te vieren, serveren Dick en zijn team de hele maand mei en juni op woensdag en donderdag het ‘Kookboek Arrangement’.

Dit arrangement is ook geldig tijdens de lunch op woensdag en donderdag.

Viergangenmenu
U geniet van een viergangenmenu inclusief aperitief met amuses, water, wijn, koffie én een gesigneerd exemplaar (1 boek voor 2 personen) van het kookboek: Het jaar van Guus en Dick.

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@treeswijkhoeve.nl o.v.v. ‘KookboekArrangement’.
De kosten bedragen 130 euro per persoon. 

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk voor speciale momenten, maar ook voor een willekeurige dinsdag – misschien wel juist op een doodgewone dinsdag. In iedere dag schuilt namelijk een feestje. 

Guus: "Het jaar van Guus & Dick is wederom een kookboek geworden die je hopelijk laat zien hoe leuk en ontspannen koken kan zijn. We hebben er veel van onszelf in gestopt, maar ook ruimte overgelaten om je eigen twist eraan te geven. En, werken met Dick is het grootse cadeau wat je als hobbykok kan wensen!"

Dick: "Onwijs trots en te gek om dit weer samen met Guus te mogen maken, een zeer waardige opvolger van deel 1. 
Lekker eten maakt − als je het mij vraagt − van elk feest een goed feest. Met net een klein beetje extra moeite maak je elke maaltijd bijzonder en dat is wat je in dit boek terugvindt."