Treeswijkhoeve

Het avontuur van Maitre Daisy.....

De magie van sfeer en gastvrijheid bij De Treeswijkhoeve.

Daisy Krop: De magie van sfeer en gastvrijheid in De Treeswijkhoeve

In het hart van De Treeswijkhoeve vinden we Daisy Krop, een stralende Maître die een onmiskenbaar verschil maakt in het creëren van een unieke gastvrijheidservaring. Haar reis begon vijf jaar geleden, toen ze de stap zette vanuit het noorden en werd betoverd door de schoonheid van het restaurant en het buiten zijn. Sindsdien heeft Daisy zich ontwikkeld tot een gewaardeerde gastvrouw, gedreven door haar passie voor het vak en de mogelijkheid om mensen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Bij De Treeswijkhoeve heeft Daisy de ruimte gekregen om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Ze heeft geleerd dat fouten maken niet erg is, zolang je ervan leert en ervoor zorgt dat het de volgende keer niet opnieuw gebeurt. Dick en Anne-Laura hebben haar kansen geboden die haar zelfvertrouwen hebben vergroot en haar hebben geholpen om haar vaardigheden en kennis uit te breiden. Ze kreeg zelfs de gelegenheid om een groot evenement te organiseren, een ervaring die haar ontzettend veel heeft geleerd.

De magie van plezier, positiviteit en vooruitkijken bij De Treeswijkhoeve

In De Treeswijkhoeve staat gastvrijheid centraal en Daisy draagt hier als Maître vol enthousiasme aan bij. Ze wil dat gasten zich thuis voelen en op hun gemak zijn, en ze gelooft sterk dat dit alleen kan worden bereikt als het team zelf plezier heeft in hun werk. Ze hecht veel waarde aan open communicatie en zorgt ervoor dat ze er is voor haar collega's, luisterend naar hun zorgen en altijd klaar om te praten wanneer ze merkt dat iemand niet helemaal lekker in zijn vel zit.

Tijdens haar avontuur bij De Treeswijkhoeve heeft Daisy enkele gedenkwaardige momenten meegemaakt. Ze herinnert zich vooral de uitdagende periodes, zoals de tijd rondom de brand en de impact van de coronapandemie. Ondanks de moeilijkheden bleef het team positief en vastberaden om er het beste van te maken. Deze mindset, gecreëerd door Dick en Anne-Laura, heeft een diepe indruk op Daisy gemaakt en heeft haar geleerd altijd vooruit te kijken, zelfs in de meest uitdagende tijden.

De Treeswijkhoeve heeft Daisy geholpen haar vaardigheden en kennis op het gebied van gastvrijheid verder te ontwikkelen. Tijdens de periode dat het restaurant gesloten was na de brand, kreeg ze de kans om elders ervaring en nieuwe kennis op te doen. Dick en Anne-Laura dienen als inspirerende voorbeelden op het gebied van gastvrijheid, altijd open en vriendelijk, wat Daisy stimuleert om dezelfde houding aan te nemen.

Service op het hoogste niveau: Daisy's belangrijkste lessen voor uitstekende gastvrijheid

Een van de belangrijkste lessen die Daisy heeft geleerd bij De Treeswijkhoeve is om nooit nee te zeggen tegen gasten. Ze zoekt altijd naar oplossingen en denkt mee met de gast, waardoor ze een uitstekende service kan bieden. Het overwinnen van uitdagingen heeft haar laten groeien als gastvrouw. Ze was ooit terughoudend in het uiten van haar gedachten, maar nu heeft ze geleerd om open te zijn en zichzelf zelfverzekerd te presenteren. Dit is bereikt door de verantwoordelijkheden die ze mocht dragen en de taken die ze moest organiseren.

Wat De Treeswijkhoeve uniek maakt in vergelijking met andere restaurants waar Daisy heeft gewerkt, is de toegankelijke sfeer. Ondanks de twee Michelinsterren is er geen drempel voor de gasten. Daisy begrijpt dat sommige gasten het spannend vinden om in een sterrenrestaurant te dineren, en zij en haar collega's willen ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De dresscode is ontspannen, met een huiselijke sfeer en een uitstekende service als essentiële ingrediënten voor een fantastische avond.

Als Maître is Daisy ook betrokken bij het begeleiden en trainen van het bedienend personeel. Ze zorgt ervoor dat het team optimaal presteert door hen van alle benodigde informatie te voorzien en hen te stimuleren om goed samen te werken. Ze deelt dan ook graag haar kennis en vaardigheden met haar collega's en moedigt hen aan om zelfverzekerd en met een luisterend oor de gasten te bedienen.

Een uitnodiging aan jonge professionals

Voor jonge professionals die overwegen om een carrière in de gastvrijheidsindustrie na te streven, heeft Daisy een duidelijke boodschap: doen! Ze benadrukt dat werken in de horeca een prachtig vak is, waarin je de mogelijkheid hebt om mensen blij te maken en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Het delen van die ervaringen en herinneringen met gasten is waardevol en kan een leven lang meegaan.

Daisy is een waardevol en inspirerend lid van het team bij De Treeswijkhoeve. Haar toewijding aan gastvrijheid en het creëren van onvergetelijke avonden vormen een essentieel onderdeel van de unieke sfeer in het restaurant. Haar inzet heeft geleid tot een welverdiende promotie van assistent-maître naar Maître. Haar persoonlijke groei en ontwikkeling, samen met de ondersteuning en kansen geboden door Dick en Anne-Laura, dienen als een inspirerend voorbeeld voor jonge volwassenen en jeugd die gepassioneerd zijn om dit prachtige beroep te omarmen.