Treeswijkhoeve

Exclusieve wine & food tasting

Diner met de wijnmaker Matteo Galtarossa van Montecariano-wijnen..........

“Winter & Amarone”
Exclusieve wine & food tasting

Restaurant De Treeswijkhoeve & Montecariano
Donderdag 25 november 2021 – aanvang 18.30 uur

Op donderdag 25 november 2021 organiseert  Restaurant De Treeswijkhoeve in samenwerking met het vooraanstaande wijnhuis Azienda Agricola Montecariano uit San Pietro in Cariano (Italië) en Benier Global Wines een uitdagende wine & food tasting. Wijnmaker en eigenaar Matteo Galtarossa komt speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland. 
De wijnen van Montecariano zijn in Italië “really hot” en ook Nederland heeft de wijnen nu ontdekt. Matteo is uitermate gepassioneerd en maakt onder andere een zeldzame elegante witte Amarone en een fraaie range verfijnde rode wijnen (Valpolicella, Ripasso, Amarone) van veelal locale inheemse druiven (Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Croatina & Pelara). Slechts een klein deel van de productie is voor export bestemd en de wijnen zijn derhalve ook beperkt verkrijgbaar.
Matteo Galtarossa en het team van De Treeswijkhoeve hebben speciaal voor deze avond de handen ineengeslagen en zullen er voor zorg dragen  dat alle elementen uit de wereld van wijn & spijs optimaal tot hun recht komen. Gedurende de avond zal iedere wijn door Matteo verder worden toegelicht.   
Alle gepresenteerde wijnen van Montecariano (www.montecariano.it) worden exclusief geïmporteerd door Benier Global Wines. Er bestaat dan ook de mogelijkheid om de wijnen te bestellen voor eigen consumptie.
De prijs voor het 5-gangen “wine & food tasting” menu inclusief bubbel, amuse, wijnen, koffie & water bedraagt € 185 euro p.p.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is raden wij u aan niet lang te wachten met reserveren
info@treeswijkhoeve.nl
Tot 25 november!

Dick & Anne-Laura Middelweerd / Jasper de Jong / Robert Benier / Peter Aarts
Restaurant De Treeswijkhoeve Benier Global Wines
Tel: 040-221.55.93 Tel: 073-656.82.09