Treeswijkhoeve

Een Warm Welkom:

Het Verhaal van Fleur van Antwerpen, Gastvrouw van De Treeswijkhoeve...........

Een Warm Welkom: Het Verhaal van Fleur van Antwerpen, Gastvrouw van De Treeswijkhoeve

Fleur van Antwerpen, de stralende gastvrouw van De Treeswijkhoeve, is een bron van inspiratie en hartelijkheid. Haar rol in het restaurant gaat verder dan alleen het verwelkomen van gasten; ze is het verlengstuk van de keuken, het eerste aanspreekpunt van het restaurant en een trotse drager van de identiteit van De Treeswijkhoeve.

Geïnspireerd door Dick Middelweerd en Anne-Laura, de eigenaren van het restaurant, bewondert Fleur hun persoonlijke benadering en de speciale sfeer die ze creëren. Door hun nabijheid en de goede band die ze hebben, draagt Fleur automatisch de identiteit van het restaurant uit: warm, gezellig, correct maar met een speelse ondertoon. Ze streeft ernaar om op dezelfde manier over te komen als gastvrouw en zo een unieke beleving te bieden aan de gasten.

De samenwerking met het keukenteam is voor Fleur een bijzondere ervaring. Ze bewondert de toewijding en het harde werk van de koks, die zich dag in, dag uit inzetten om de perfectie te bereiken. De dynamiek tussen het keukenteam en de bediening is prachtig, en het gemeenschappelijke doel om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, versterkt de hechte band tussen hen.

Als gastvrouw bij De Treeswijkhoeve benadrukt Fleur het belang van luisteren naar de gasten, zowel verbaal als non-verbaal. Ze let op kleine signalen en gedragingen, zoals iemand die zich niet op zijn gemak voelt, en neemt direct actie om de gast zich gewaardeerd en gehoord te laten voelen. Met een goede dosis humor zorgt ze ervoor dat gasten zich direct thuis voelen en genieten van de culinaire hoogstandjes uit de keuken.

Een memorabel moment in het werk van Fleur is de bijzondere aanpassing die Dick en Anne-Laura hebben gedaan om haar als jonge moeder tegemoet te komen. Na een openhartig gesprek over haar wensen en behoeften, hebben ze gezamenlijk een werksfeer en omgeving gecreëerd die haar in staat stelt haar prachtige vak uit te oefenen. Dit toont de betrokkenheid en flexibiliteit van het team van De Treeswijkhoeve.

Fleur probeert jongeren te inspireren en hen te laten zien dat werken in de horeca een waardevolle carrièrekeuze kan zijn. In een omgeving waar vakidioten samenkomen, wordt de passie voor het vak vanzelf overgedragen. Fleur benadrukt echter ook het belang van discipline en het begrijpen van de inhoud

en geschiedenis van het vak. Ze daagt jongeren uit om hun kwaliteiten en valkuilen te ontdekken en stimuleert hen om het beste uit zichzelf te halen.

De grootste uitdaging van het werken in de bediening bij een twee sterrenrestaurant zoals De Treeswijkhoeve is volgens Fleur om dag in, dag uit een topprestatie te leveren. Alles moet perfect zijn, want elke gast is even belangrijk. Het streven naar perfectie en het leveren van een waanzinnige beleving aan de gasten is een constante drijfveer voor het team. Het motto op de menukaart van De Treeswijkhoeve vat het treffend samen: trots, gastvrijheid en passie.

Fleur brengt haar persoonlijke stijl en touch over door simpelweg zichzelf te zijn. De Treeswijkhoeve biedt haar de vrijheid om authentiek te zijn, zowel achter de schermen als voor de gasten. Door zich op haar gemak te voelen, straalt ze een natuurlijke warmte uit die gasten zich welkom doet voelen.

Teamwork speelt een cruciale rol binnen het team van de bediening en draagt bij aan de algehele ervaring van de gasten. Fleur benadrukt de hechte samenwerking en de constante ondersteuning die ze elkaar bieden. Ze leren van elkaar, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het is een voorrecht om deel uit te maken van een team dat streeft naar perfectie en waarin iedereen elkaar versterkt.

Het verhaal van Fleur van Antwerpen, de gepassioneerde gastvrouw van De Treeswijkhoeve, weerspiegelt de warmte, gastvrijheid en trots die het restaurant uitstraalt. Haar inspirerende antwoorden laten zien dat het werken in de horeca een waardevolle en betekenisvolle carrièrekeuze kan zijn. Met haar persoonlijke benadering en toewijding creëert Fleur een onvergetelijke ervaring voor de gasten, waardoor De Treeswijkhoeve een culinaire bestemming is die men altijd zal blijven koesteren.