Tarbot
Pertuis asperge | Aardpeer | Walnoot | Winter-Truffel |
€ 72.00 |
|
€ 48.00 |
|
€ 46.00 |
Kalfhaas Indonesië Impuls 2011 Rendang | Gado Gado | Sajoer van peultjes | Lobak sambal tjoeka | Pommes Pont Neuf |
€ 54.00 |
RundBlack Angus Entrecote van de BBQ Ossenstaart | Merg | Knolselderij | Witlof |
€ 54.00 |
RundJapans Wagyu Kogoshima Entrecote A4 |
€ 95.00 |
Boerderij kipHele kip voor 2 personen op diverse manieren bereidt |
€ 86,00 |
Groenten menu 6 gangen
Ajo blanco | Bloemkool | Olijf | Amandel * Avocado | Hennep | Koriander | Jalapeno * Zomergroenten | Tomaat | Aardbei | Witte bonen * Ravioli eidooier | Provence asperge | Beurre noisette | Heezer geitenkaas * Trilzwam | Koffie | Oost-Indische kers | Artisjok * Matcha thee | Yuzu | Pandan rijst | Japanse cheesecake |
€ 120.00 |
Groenten menu 7 gangen Ajo blanco | Bloemkool | Olijf | Amandel * Pajeon | Kimchi Groene kool | Tonburi | * Avocado | Hennep | Koriander | Jalapeno * Zomergroenten | Tomaat | Aardbei | Witte bonen * Ravioli eidooier | Provence asperge | Beurre noisette | Heezer geitenkaas * Trilzwam | Koffie | Oost-Indische kers | Artisjok * Matcha thee | Yuzu | Pandan rijst | Japanse cheesecake |
€ 135,00 |
Dagelijks serveren wij een wisselend 4 gangen met de favoriete ingrediënten van de chef.
Een 4 gangen menu zonder dessert, waarin de chef werkt met zijn favoriete producten; |
€ 170 |
Makreel | Komkommer | Stengelsla | Vlierbloesem * Tongschar | Hollandse garnaal | Manzanilla * * Hollands melkkalf | Piccalilly uit eigen tuin | Wortel * Matcha Thee | Pandan Rijst | Yuzu | Japanse Cheesecake |
€ 115,00 |
Krab | Zuring | Peultjes | Libanese Limoen * Makreel | Komkommer | Stengelsla | Vlierbloesem * Tongschar | Hollandse garnaal | Manzanilla Hollands melkkalf | Piccalilly uit eigen tuin | Wortel * |
€ 125.00 |
Krab | Zuring | Peultjes | Libanese Limoen * * Makreel | Komkommer | Stengelsla | Vlierbloesem Tongschar | Hollandse garnaal | Manzanilla * Winter-Truffel | Doperwt | Ui * Hollands melkkalf | Piccalilly uit eigen tuin | Wortel * |
€ 155.00 |